F4F zoekt nieuwe vrienden

We hebben plaats voor nieuwe, enthousiaste F4F-ers. Om je bij ons aan te sluiten, gelden een paar 'voorwaarden'.

Ten eerste hebben we een maximum-leeftijd. Dat is op dit moment 50 (iedereen die geboren is nŠ 1 januari 1967 is welkom). Als minimum-leeftijd hanteren we 27. Realiseer je wel dat de meeste F4F-ers gemiddeld 43 jaar zijn.

Een tweede voorwaarde is dat je regelmatig aan activiteiten kunt deelnemen. Binnen F4F hanteren wij de zogenaamde 33%-regel: iedereen neemt deel aan minstens twee van de zes activiteiten. Concreet houdt dit in dat je minstens ťťn keer per twee maanden naar een activiteit komt. Deze 'regel' is ingesteld om een (h)echte vriendengroep te krijgen en te behouden.

Ook de regio waar je woont, is van belang. Onze ervaring is dat mensen die buiten Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland of Noord-Brabant wonen, slechts sporadisch aan activiteiten kunnen deelnemen omdat die voor hen te ver weg zijn. En als je niet vaak bij een activiteit kunt zijn, schiet je toch een beetje je doel voorbij. Maar mocht je er toch van overtuigd zijn dat het je wel gaat lukken om de 33% regel te halen, dan ben je uiteraard van harte welkom.