Welkom op de site van activiteitenclub Friends4Fun.

De deelnemers organiseren zes activiteiten per 4 maanden, van een escaperoom tot boerengolf en van een museumbezoek tot een stadswandeling met gids. Er staan altijd zowel sportieve (binnen en buiten) als culturele activiteiten op de agenda.

Je neemt deel aan verschillende activiteiten en tegelijkertijd leer je in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen kennen.

Je wilt in het weekend meer ondernemen maar je weet niet met wie of wat. Misschien heb je een partner, maar is hij of zij minder actief dan jij. Je relatie is net verbroken of je bent net verhuisd en je wilt je netwerk vergroten. Misschien wil je graag meer in groepsverband ondernemen of zoek je activiteiten met een wedstrijdelement erin.

Dat kan allemaal bij ons. Ben je tussen eind 20 en begin 50? Dan ben je van harte welkom.
We organiseren voornamelijk activiteiten in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Kijk eens verder op onze site en neem contact met ons op als je een vraag hebt en/of als je vrijblijvend als gast mee wilt naar een activiteit.

Misschien vind je het een beetje spannend om op een groep onbekende mensen af te stappen. Je kent tenslotte nog niemand. We leren je graag kennen. Je kunt ook eerst met één of twee deelnemers kennismaken, hét moment om vragen te stellen over onze club en deelnemers. Geef dit dan aan als je je aanmeldt via de knop ‘Contact’.