Tour de TukTuk 17 juni 2018

Op zondag 17 juni werd door Hennie een bijzondere activiteit georganiseerd, nl. tour de tuk tuk. Met 5 F4F-ers (Hennie, Rene, Janine, Eva en natuurlijk mijn persoontje) en gastlid Jorkos zijn we gaan toeren door het Brabantse landschap (nou ja touren, van Raamsdonksveer naar Waspik en terug, ongeveer 15 km ). Nog niet zo lang geleden werd deze activiteit ook georganiseerd door F4F. Degenen die toen waren mee gegaan waren zo enthousiast over deze activiteit, dat ik besloot om dit keer ook mee te gaan. En het was zeker de moeite waard.

Na een oefenrondje door Hennie op het parkeerterrein in Raamsdonksveer gingen we op pad. We kregen een route mee van de organisatie, dus op naar Waspik. In Waspik wilden we graag iets gaan drinken op het terras (er was een aangenaam zonnetje) maar het bleek moeilijker dan gedacht om Waspik binnen te komen; vele wegen waren afgezet. In Waspik was nl. het Halve Zolen Festival. Toen het uiteindelijk was gelukt om onze tuk tuk te parkeren gingen we een kijkje nemen bij dit festival en dat zag er zeker leuk uit. Er waren verschillende optredens of performances maar gelukkig ook een gezellig plekje waar we konden zitten om wat te drinken. Na het nuttigen van ons drankje zijn we weer richting Geertruidenberg gegaan waar we gezellig op het terras hebben gezeten. De bittergarnituur was heerlijk, met dank aan Hennie.

Zowel op de heen als terugweg hebben de F4F-ers vol enthousiasme achter het stuur van de Tuk Tuk gezeten en zijn we veilig terug gekomen op het startpunt. Ik kijk met plezier terug op deze activiteit. Dank je wel allemaal voor deze geslaagde activiteit!


Marjolein