Bowlen 26 januari 2019

Op zaterdag 26 januari zijn Annouck, John, Marjolein, Sabine en ik gaan discobowlen in Breda. Om 15.00 was iedereen aanwezig om een paar voorverwarmde schoenen te kiezen en konden we meteen de baan op. Daar hebben we genoten van de vele zelfs voor mij bekende tracks met bijbehorende videoclips. Marjolein heeft waardig afscheid genomen, door met de nodige strikes en spares ons allemaal achter zich te laten. Sabine en Annouck wisten nog wel voor de nodige competitie te zorgen. Over de rest zullen we maar zwijgen :) Kleding die uit ging, zwaardere ballen, nieuwe tactieken, het mocht allemaal niet baten.

Na het bowlen wist Marjolein ons naar een heel gezellig tentje te leiden om even iets te drinken: tante Betsie. Na het bekijken van de nodige familiekiekjes op de menukaart begon het gezellige bijpraten. Dat zette zich voort in het Australische eetcafé, waar we helemaal in de sfeer kwamen door de vele Engelstalige gasten. Heel de Australische keuken kwam op tafel: kangoeroe, saté, spare ribs, meat pie, burgers, vegetarische pasta... We hebben er niets van overgelaten. Ook verschillende desserts met onder andere Australian icecream vielen goed in de smaak. Het was een zeer geslaagde middag en avond.

Marjolein, van harte bedankt voor de sublieme organisatie en natuurlijk ook voor zo veel jaren gezelligheid! We hopen je zeker nog eens tegen te komen als 'gastdeelneemster'.


Eva