Kinderdijk 25 augustus 2019

groepsfoto kinderdijk met uitzicht op molens25 augustus hadden we een mooi groepje van 7 mensen om te wandelen tussen de molens van Kinderdijk. 's Morgens waren Carel, Annouck, Conny en Rene al op pad geweest om 2 molens te bezichtigen en daarna te gaan lunchen. 's Middags dus de wandeling onder mijn leiding. Nu had ik afgesproken bij de winkel Molenhoek omdat ik daar ook een wandelkaart zou halen, maar de Molenhoek was afgebroken. Dus even schakelen om iedereen een nieuw beginpunt door te geven en hoe nu te lopen, nu ik ook geen wandelkaart kon krijgen in de nieuwe shop. Omdat het erg warm was (heerlijk weer maar nauwelijks schaduw) en de meesten een fikse wandeling van ca 10 km of meer niet zag zitten heeft Rene me geholpen met een nieuw bescheiden rondje uitzetten. Gek genoeg was er geen echt wandelpad dus liepen we op een fietspad en moesten nog al eens opzij omdat er veel fietsers waren. Een toerist viel nog over zijn fiets. Gelukkig had hij geen letsel.
Verder genoten we van het mooie uitzicht van de polder en natuurlijk de vele molens! Halverwege nog een ijsje gegeten ter verkoeling.
Na afloop heerlijk wat gedronken op een terrasje.
We waren er allemaal er over eens dat we wel een keer terug willen komen voor een fietstocht zodat we dan nog meer de omgeving kunnen verkennen.

actiefoto wandelen op Kinderdijk.jpg

wandeling tussen de molens van kinderdijk.jpg

Loes