Louwman museum 24 februari 2019

groepsfoto Louwman beeldHallo Friends, Zondagmorgen 24 februari, eindelijk het is zover!
We gaan vandaag met F4F naar het Louwman museum.
Met enorm veel zin stappen wij in de auto op weg naar Den Haag. Ik ben erg benieuwd wat de friends hiervan gaan vinden, eigenlijk weet ik het al want ik ben zelf erg enthousiast over dit museum en het kan haast niet anders dan dat de friends dit ook gaan zijn.

Wijzelf gaan wat vroeger om nog wat promotie opnames te maken voor de nieuwe site. Hierna zou ik mijn handen vrij hebben om de mensen op te vangen en alles rond deze dag verder te regelen.Bugatti Type 57 Roadster 'Grand Raid' Gangloff (pilot_micha)

Vanaf 13:00 uur was het verzamelen. Leuk om te zien dat er al mensen van ons clubje voor deze tijd rond liepen. Het enthousiasme spatte er al vroeg van af, mijn dag is goed begonnen.
We ontmoeten elkaar in het restaurant van het museum. Alleen deze ruimte is al een belevenis, laat staan wat we nog meer gaan zien. Iedereen was duidelijk nu al onder de indruk.

sfeerbeeld binnen Louwman met gids
Om half twee melde onze gids Ben zich bij ons. We konden beginnen met onze rondleiding.
Al snel bleek dat Ben een prima gids was die boeiend en enthousiast kon vertellen. Mede hierdoor en de vele leuke vragen en reacties uit de groep duurde de rondleiding bijna drie uur. (anderhalf tot twee uur is gebruikelijk) Ik kan hieruit wel concluderen dat dit een zeer geslaagd uitje is geweest. Ook uit de groep kwamen vele leuke reacties, iedereen dank hiervoor!!

Friends bedankt voor jullie gezelligheid en grote opkomst.
Ik heb het enorm naar mijn zin gehad.
Tot snel!!


René

nostalgische winkelstraat in restaurant Louwman museum

Renault 4CV en andere Louwman auto's