Workshop moza´eken 6 april 2019

creatie vlindereffect in mozaiek workshop Ik ben totaal niet creatief, maar dacht laat ik me toch eens opgeven voor de workshop moza´eken. Soms moet je eens van de gebaande paden afgaan en dan is er wat mij betreft geen betere manier om dat te doen met een groepje Friends. Mocht moza´eken dan toch niet mijn passie blijken te zijn heb ik in ieder geval een gezellige middag.creatie pareloesters in mozaiek workshop

Vol verwachting ga ik naar Nieuwegein en samen met Sabine, Loes, Annouck, Carel en Debby ga ik aan de slag. We zijn thuis bij Marleen die de Workshop geeft. Na wat uitleg over de diverse mogelijkheden begin ik vol goede moed aan mij schilderijtje. Met een tangetje knip ik de tegel in kleine stukjes en begin ik maar met de buiten rand om en om groen grijs neer te leggen. Marleen vraagt of ik al weet wat ik wil maken maar ik heb eerlijk gezegd geen idee. Ik wist alleen dat ik iets in de kleur appel groen wilde maken maar verder was ik nog niet. Ze komt met wat voorbeelden en uiteindelijk is er een idee en ga ik geconcentreerd verder. Onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers vorderen de kunstwerken gestaag en verschijnt er bij iedereen uiteindelijk een mooi exemplaar. We zijn allemaal aangenaam verrast en ik zeker want ik had er rekening mee gehouden dat mijn exemplaar thuis in de vuilnisbak zou belanden. Nou ik kan je vertellen dat dat niet gebeurd is hoor.

creatie rad van avontuur in mozaiek workshop creatie flevohof in mozaiek workshop

We krijgen nog spullen mee om de moza´eken te voegen, maar daarvoor moet het eerst minimaal 24 uur drogen. Dat doen we dus thuis.

Ik zal niet zeggen dat moza´eken mijn nieuwe hobby zal worden, maar ik vond het erg leuk om een keer te doen.

creatie goed voor de dag komen in mozaiek workshop creatie tunnelboormachine in mozaiek workshop

Debby bedankt voor de organisatie.


Susan