Boerengolf bij de Weistaar 27 juli 2019

In de uitnodiging begon het al, wat moest je meenemen, zonnebril, petje, zonnebrand en drinken.
Na een hele warme week stond een leuk uitje weer gepland, dacht lekker heerlijk buiten in de frisse lucht bezig zijn.
Welnu dat had ik mis, bij mij thuis was het al een beetje afgekoeld en had het ook al geregend, ik in de auto richting Maarsbergen en toen was er wel een duidelijk verschil merkbaar, op de rit daar naar toe een buitentemperatuur stijging van 12 graden, het was dus nog een extra warme dag. Maar daar aangekomen was het een gezellig samenzijn met de overige deelnemers, eerst wat gedronken en daarna naar buiten en uitleg van het spel.
Toen dat duidelijk was konden we beginnen, twee teams [Team goed bezig, Sabine, René, John en Esmé, Tweede team de jonge kaasjes, Conny, Loes, Martin en Carel].
Was een goede verdeling, we waren aan elkaar gewaagd met het aantal slagen om bij het volgende punt te komen.
In het veld liepen ook nog enkele koeien met kalfjes, mooi om te zien, we hebben rekening gehouden om een beetje uit de weg te gaan voor de dieren, die stonden lekker in de schaduw en dan moeten wij ze niet de zon insturen toch, dan maar een extra slag om het punt te bereiken.
koe en kalfje in boerengolf weiland Weistaar Op sommige plaatsen was het gras een stuk hoger en je merkte daar ook dat het lastiger was om de bal vooruit te krijgen.
Aan het einde van het spel zijn we weer snel naar binnen gegaan om af te koelen en wat te drinken.
Punten werden geteld en de winnaar was team goed bezig, drie puntjes minder dan het andere team, gefeliciteerd.
Na nog een tijdje gezellig aan het kletsen geweest zijn we weer richting huis gegaan, de meeste verlangden wel naar een heerlijke douche.
Was weer een leuke gezellig activiteit, Sabine bedank voor de organisatie.


Carel