Friends, Fun en Food - barbecue 19 juni 2021

Goed gevulde barbeque schotels
Rood of groen raadspel tijdens de F4F barbeque
Gezellig keuvelen en kletsen bij de bbq Goedgevulde tafel met salades, stokbrood en sausjes
We hebben een winnaar! Kan dat eigenlijk wel met een barbecue? Dit keer geen wedstrijd wie het meeste kan eten, maar toch hebben we een wedstrijdelement.
Uiteraard gaat het om de gezelligheid en elkaar eindelijk weer eens zien. 11 deelnemers vertrokken in de middag richting Zeewolde. De tuin is groot genoeg om op gepaste afstand te kletsen, eten en drinken.

Wat treffen we het met het zonnige weer. Lekker in de tuin met een koud drankje bijpraten en kennismaken met twee gastdeelnemers. We starten met een klein voorafje: bruchetta. Het verschillende aanbod vlees en vis (garnalen) gaat op de BBQ. John staat met plezier te bakken.

De zelfgemaakte salades en het stokbrood kan iedereen zelf pakken. Dit geldt ook voor de drankjes en de gebakken aardappeltjes. De muziek gaat zachtjes aan, de katten maken nieuwsgierig een rondje langs de stoelen. De BBQ is geopend!

Ik houd nog steeds van groepsspellen, dus ook dit keer kan ik mij niet beheersen en geef aan iedereen een attribuut. Grote ogen, verbazing. Er wordt mee gespeeld.
Wat moeten we hier nu weer mee? Een envelop komt tevoorschijn en op een lijst staan bijna alle namen onder elkaar. Het is tijd voor een overbodig spel met 15 nutteloze vragen. Leuk!!!
In welk land kijkt men het meest tv? Zet rood bovenaan voor Rusland of groen voor Japan. Gewoon gokken, je hebt 50% kans. Weet jij hoelang je seks moet hebben om het aantal calorieŽn in een hamburger te verbranden? Is dat ongeveer 1 of 2 uur?
Annouck wint! Gefeliciteerd!

Het dessert komt op tafel met kwark en vers fruit. We eindigen deze middag en avond met een kopje koffie of thee met wat lekkers. De vakanties komen eraan. Ik hoop op veel warme zomeravonden. Lekker buiten eten en verder met de bouw van onze vijver. Renť heeft het ontwerp al helemaal in zijn hoofd uitgewerkt. Ja, weer een reden om straks bij de opening het glas te heffen. Ik kijk terug op een geslaagde middag en avond.Conny
Burgers, spiesjes en andere lekkernijen bereiden op de bbq Even gezellig binnen wat bijkletsen Mandje met rood groen voor het groepsspel Bord met score van groepsspel met de winnaar