Wandeling Reeuwijkse plassen 24 oktober 2021

Op de zondagmorgen afgesproken met de deelnemers van de wandeling door het groene hart en langs en rond de Reeuwijkse plassen.
Ieder was mooi op tijd, Susan, Rob, Maaike en twee oud Friends 4 Funners en Carel.
De oud funners waren Jodi en Richard, zij waren vanaf het begin erbij, eerst club 1730 en daarna Friends 4 Fun, zij zijn ook geruime tijd bij ons aanwezig geweest met heel veel activiteiten en daarna kwam huis /boompje en beestje en zijn zij gestopt ermee, maar gelukkig altijd contact blijven houden en was het nu dus ook heel erg leuk dat ze mee gingen met deze activiteit.
Eerst een heerlijke lunch genoten en natuurlijk ook heel veel bijkletsen.
Aan de tafel zaten we al heerlijk in het zonnetje achter het glas.
Na dat we klaar ware zijn we gaan wandelen, wat was het lekker weer, ik had in de mail met gegevens gevraagd of ze wilde duimen voor mooi weer en ja dat hebben ze gedaan dus dat was genieten.
Nadat we de route gevonden hadden konden we heerlijk doorstappen, eerst door een stuk bos en over allerlei bruggentjes waren we bij de Reeuwijkse plas, het was heel druk met wandelaars en fietsers, maar ieder de ruimte geven en dan komt het helemaal goed.
Ook heel veel vogels gezien en van heel dichtbij een reiger, leek of hij gewend was aan zoveel wandelaars.
Onderweg nog even lekker op een bankje in de zon uitgerust en een mooie groepsfoto gemaakt als aandenken aan deze dag.
Daarna weer verder gewandeld.
S' morgens hadden een paar mensen al heerlijke gebakjes in de vitrine van het restaurant zien staan en daar kregen ze toch wel trek in, dus je snapt het al na de wandeling lekker wat gedronken met natuurlijk een gebakje, ruime keuze, vers gebakken appelgebak met slagroom, heerlijk.
Welnu dat mag wel na een flinke wandeling toch.
Daarna elkaar weer gedag gezegd en is ieder weer huiswaarts gegaan.
Alles bij elkaar een perfecte dag geweest.Carel