Arrangement Bowlen 12 februari 2022

Bowlen actiefoto en plezier op achtergrond
Bowlen actiefoto rood stuurt rood
Bowlingbal naar de gewenste richting kijken
Een gezellige middag met grote deelname.

Toen alle deelnemers aanwezig waren en ieder weer even gegroet te hebben, voor velen alweer een hele tijd geleden door de Corona-maatregelen, de juiste bowlingschoenen aan te hebben gedaan zijn we naar de twee juiste gereserveerde banen gelopen die al vrij lagen. De groep gesplitst en de wedstrijd kon beginnen.

Het was weer even wennen: welke bowlingbal (zwaar: gevolg zacht/schuine worp), snelheid (schuin), regels (niet over MAAR ook niet op de streep). Gevolg: puntloze worpen wat mij in het begin gebeurde. Maar tijdens de wedstrijd hebben we vele kegels (pins) weten om te gooien (inclusief strikes/spares). Harde worpen, meeste van John, Rob, Renť en Matthijs leverden het meeste op, maar Annouck, Conny, Maaike en ik wisten de kegels na er even in te zijn gekomen ook wel te bemachtigen. Dit met op de achtergrond een mix van muziek van allerlei categorieŽn waaronder carnaval waarop een aantal onder ons elkaar aankeken, ons erin waanden en mee begonnen te zingen en deinzen.

Na de leuke wedstrijd was het tijd voor een lekkere maaltijd in het restaurant. Het moment om naast het eten echt met elkaar bij te praten over onszelf en hoe het er met F4F bijstond, zoals b.v. het feest en de nieuwe agenda. Ook de tijd om wat beter kennis te maken met Matthijs die nu nog gastdeelnemer is.

Het was voor mij weer zoals aangekondigd: een middagje gezellig doordat je met je vrienden bij kunt praten, actief bezig bent en wat ook spannend is doordat het een spel is. Vervolgens aansluitend: gezellig samen het eten van een heerlijke maaltijd. Dit allemaal op een perfecte locatie: Kortom alles ineen.

Ik wil alle deelnemers, allen hierboven genoemd, bedankt voor hun deelname. Het is vooral dankzij hen dat het voor mij een gezellige middag is geweest. Hoop dat het wederzijds was.


Tot snel weer en groetjes, Monique
Overzichtelijk scorebord bowlen Lekkere maaltijd in restaurant na het bowlen Overzichtsfoto bowlingbaan gezellig samenzijn