Glowgolf 20 maart 2022

Zoeken naar  de bal op de fluorescerende glowgolf zeebeestjes baan
Mooi tijger met jong element op de glowgolf
Deze activiteit stond al eerder op de agenda, maar ging toen niet door vanwege de Corona maatregelen. Nu zijn deze helemaal gestopt dus op herhaling dan maar. Nou ja niet helemaal, want eigenlijk was het in Rotterdam. Alleen deze locatie ging in de verbouw, dus is deze momenteel niet beschikbaar. Maar in Capelle aan de IJssel staat ook een mooie locatie met glowgolf, met het thema water en land.

Bij navraag op de vergadering kwam naar voren dat er veel animo was om nadien lekker te gaan eten, aangezien de activiteit maar een uurtje zou duren. Na wat speurwerk heb ik het naastgelegen wokrestaurant kunnen reserveren met een behoorlijke korting. Ook heb ik korting kunnen regelen op de glowgolf zelf. Dus dat was dubbel geluk.

Er hadden zich maar liefst 11 mensen aangemeld, en bijna iedereen wilde ook mee gaan wokken. Helaas speelde Corona toch nog mee, en hebben 3 personen zich afgemeld, helaas.

Daar aangekomen waren we al snel compleet en gingen we naar binnen. We zagen alleen rollerskaters met fluorescerende achtergrond. Bij navraag moesten we boven zijn.

Boven aangekomen aangemeld en twee teams gemaakt. Met je team gingen we de 15 banen spelen. Het was nog best lastig. De bal kon ergens doorheen, maar hij kon daarbinnen ook links of rechts af slaan waardoor de bal al dan niet dichter bij het putje kwam te liggen. Soms bleef de bal ergens vastzitten. Er was zelfs een lift waarin de bal omhoog ging. Kortom erg verrassende elementen in een prachtig decor.

Het was erg spannend wie er uiteindelijk gewonnen had. Twee heren hadden het volgens mij niet helemaal door, want die gingen voor de meeste keren 10 punten. Rene heeft deze eretitel nipt gewonnen van Hennie. Maar Rob was duidelijk de winnaar van iedereen. Gefeliciteerd Rob!

Daarna afscheid genomen van Carel en naar de naastgelegen Wok gelopen. Daar waren we iets eerder dan gepland, maar we konden al wel aan tafel. Het eten was uitgebreid en goed. Met warm en koud buffet, de bakplaat, de wok en desserts inclusief witte en donkere chocoladefontein. Ook het drinken kon je zelf pakken en de bier en wijn kon je bestellen aan de bar.

Het was een gezellige dag met een hoge opkomst.

Bedankt allemaal Tot de volgende F4F activiteit.


Groetjes Maaike
Aandachtig volgen van de  oranje fluorescerende glowgolf bal Glowgolf groepsfoto met apestreken