Kerststukjes maken 17 december 2023

De creatieve activiteit van deze agenda was Kerstukjes maken.
Creatief in December;
-Kerststukjes naar aanloop van de feestdagen;
-in het mooie 's-Hertogenbosch wat voor mij in december nog specialer is door de Kerstversiering en Kerstsfeer in de stad en de mooie Kerststal in de St. Janskathedraal;
en ten slotte:
-bij een gezellige f4f-vriendin met de andere friends4fun-vrienden;
Voor mij niet te missen!

Na een lekker kopje thee hebben Loes, Carel, Maaike, Rob en ik ons voorbereidingsmateriaal gepakt. Er was goed voorbereid. Na de potjes erbij te hebben gepakt, gevuld met oase en hierin water te hebben gegoten konden we starten. De grote tafel bij Loes lag vol vele soorten groen zoals o.a. coniferen, takken van dennenbomen; decoratiemateriaal zoals: grote dennenappels en kleine dennenappeltjes met en zonder sneeuw, paddenstoeltjes, kerstblaadjes met en zonder oaseoase.

Iedereen ging ijverig aan de slag en in een gezellige sfeer, onder het genot van nog wat lekkers, creŽerden we mooie resultaten. Carel had nog een speciaal attribuut bij om een Kerststuk(je) in te maken: een kruiwagentje. Loes was zelfs naar de bloemist geweest en had mooie gerbera's en aparte takken gekocht. Jullie kunnen je zo al wel voorstellen dat het mooie Kerststukjes zijn geworden. De foto's bewijzen het. Ze staan te pronken in mijn al mooie versierde huiskamer en doen mij denken aan deze gezellige middag. Friends: leuk om er weer bij te zijn!

Het was een hele gezellige middag en Loes bedankt voor jouw gastvrijheid!


Monique